Film

Water walker bruges flittigt til genoptræning af hunde efter f.eks. hofteoperationer eller ved overvægt.
I teorien er det samme fuldt ud muligt med kat, men nogle gange er praksis noget andet :)
Bygholm Dyrehospital manglede en kat, der kunne demonstrere for et større publikum at katte KAN lære at anvende water walkeren. Helios var den rette til jobbet :) En gammel show stjerne som ham kan klare både vand og publikum uden at blinke. Han fik lov at træne 2 gange, inden han her ovenfor er stjernen til åbent hus arrangement, kun 3. gang han er i water walkeren! Han er 11 år på dette tidspunkt. Mr. Show Time struts his stuff :)

Hjemme i privaten var der en anden, der også kunne noget cat walk :)
Ziggy Stardust satte stor pris på at få en gårtur på løbebåndet og kunne hænge på armen i 10-20 minutter og lade sig "transportere". Forkælede bimse-kræ :)

Midt sommer er der trængsel i vores lille køkken, når der serveres en eftertragtet eftermiddags-nack.
Katte behøver ikke gå på bordene, og vi konstaterer at alle på nær én har fattet det :)

Zippety-Do-Dah - en stor fan af Formel 1 :)

Helios vidste godt at badeværelset betød bad. Men mange gange betød det også bare hygge. Men vi andre sidder i badekarret, hygger Helios med at være sammen med os uden at blive våd; og gerne i selskab med yndlingslegetøjet, Hr. Rotte. Han er 14 år på dette tidspunkt.

Dorthe og Morten kom på besøg, og Søren Sko fik én på opleveren! Jeg ville have forsvoret at et spil på mobilen på nogen måde ville kunne fange kattenes interesse, men jeg tog fejl! Søren Sko fattede omgående hvad spillet Fang Musen går ud på :)